Black Friday

Black Friday på hobbyequipment.se

På Black Friday fredag den 29 november 2019, så laddar vi upp med massvis av riktigt bra erbjudanden online. Du kommer att kunna hitta massvis med prissänka produkter och Black Friday erbjudanden oavsett om du är ute efter en ny scalextric bilbana, traxxas, rc bil eller drönare. Vi utlovar stor prisfest och möjlighet att göra riktigt bra kap. Vi kommer uppdatera med nya erbjudanden under hela dygnet och fylla på med produkter, allt för att du ska kunna göra en riktigt bra deal! 

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA där fredagen efter Thanksgiving i årtionden har varit ett startskott för julhandeln. Butiker och kedjor har lockat med kraftigt prissänkta produkter och erbjudanden och köerna har varit långa utanför varuhusen. Denna fredag har blivit en så pass stor shoppingdag på andra sidan Atlanten att det är den absolut största shoppingdagen med en omsättning på omkring 50-60 miljarder på en enda dag för handeln.

När är Black Friday?

Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving vilket i sin tur alltid är fjärde torsdagen i november. Detta innebär att datumet varierar från år till år men alltid infaller någon gång mellan den 23 och 29 november.

Du kan här under se vilket datum som Black Friday kommer infalla de kommande åren så att du redan nu kan boka in, ta semester och vara redo för en dag full av shopping.

2019: Black Friday infaller fredagen den 29 november
2020: Black Friday infaller fredagen den 27 november
2021: Black Friday infaller fredagen den 26 november
2022: Black Friday infaller fredagen den 25 november

Black Friday i Sverige

Även om Black Friday har över 30 år i bagaget så har vi i Sverige tagit begreppet till oss först i löpet av 2010-talet. Dagen har dock växt snabbt och år för år slagit nya rekord och räknas idag som en av de enskilt absolut största dagarna för handeln i Sverige. Fenomenet har fått enormt genomslag både i butiker där köerna i fjol ringlade långa och online där flertalet hemsidor under 2015 gick ner på grund av enorma trafikflöden.


Nemas problemas

Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta! Klicka här för mer info om vår integritetspolicy.