All reviews

By Alan M. on 09 Nov 2019 :
(5/5) 
Product rated : Scalextric Lamborghini Rampage

Retro

Funkar bra. Bilarna går fort men går att begränsa hastigheten för barnen. De älskar den.

Fick hem banan efter 24h. Fantastisk logistik. Tack!

 Report abuse
By Clauz U. on 07 Nov 2019 :
(5/5) 
Product rated : Scalextric ARC PRO Platinum GT Set

Recension

Bra pris och snabb leverans, kan bara bli ett högt betyg

 Report abuse
By Per-Ola L. on 30 Oct 2019 :
(3/5) 
Product rated : Traxxas Bandit VXL 2WD 1/10 RTR TQi TSM Röd - Utan Batt/Ladd

Bandit VXL

Supersnabb leverans och till ett bra pris???? Kan klart rekommendera denna butik ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 Report abuse
By Stefan C. on 27 Oct 2019 :
(5/5) 
Product rated : ECX 1/10 Amp Crush 2WD Monster Truck Brushed RTR Orange

Grym bil

Även om jag kraschade den inom 3 minuter och förstörde den vänstra upphängningsarmen (mitt misstag som nybörjare) gillar jag min första RC-bil. Det känns snabbt och lyhörd. Det ser väldigt fint ut i den orange färgen och de klassiska monstertruckhjulen. Dessutom är den större än den verkar vara online. Nu väntar jag på nya armen.

 Report abuse
By Daniel L. on 25 Oct 2019 :
(4/5) 
Product rated : Traxxas TRX-4 Scale & Trial Crawler Land Rover Defender Tan RTR - Med Batteri & Laddare

Grym Crawler

Jag har inte hunnit köra så mycket men hittills har den har överträffat alla förväntningar! Mycket bra kvalitet och det finns mängder med options och reservdelar.

 Report abuse
By roland S. on 20 Oct 2019 :
(5/5) 
Product rated : Ducati 1199 Panigale S - Tricolore

Tamiya

Genomgående hög kvalitet bra instruktion
önskar att det fanns mera modeller MC skala 1/6
Sport bilar modell större

 Report abuse
By tim W. on 20 Oct 2019 :
(5/5) 
Product rated : Desperado 2.8" (Traxxas) (2)

Billiga fälgar

Toppenbra coola fälgar som passar traxxas slash, du hittar inte dessa billigare

 Report abuse
By Lars M. on 11 Oct 2019 :
(5/5) 
Product rated : SkyRC eN20 Laddare NiMh 1-2-3A 4-8cell 20W 240VAC

Funkar perfekt!

Bästa priset och snabb leverans! /Lars

 Report abuse
By Arne F. on 09 Oct 2019 :
(4/5) 
Product rated : FMS KingFisher Trainer 1400mm PNP med Flottörer och Skidor

Recension King Fisher

Välbyggt o stabil Trainer med välgenomtänkt montering/nermontering.
Lättflugen o lugn i balans

 Report abuse
By Stig V. on 05 Oct 2019 :
(5/5) 
Product rated : Däck & Fälg Ribbed/All-Star Svartkrom 2.8" (2)

Snabba leveranser

Beställer torsdag har däcken fredag lunch supersnabbt

 Report abuse
By Mikael Per Erik E. on 02 Oct 2019 :
(5/5) 
Product rated : Kniv K1 Rund std

Billig och vass

Prisvärd skalpell. Inte helt lätt med bladnummer dock.

 Report abuse
By Mikael Per Erik E. on 02 Oct 2019 :
(5/5) 
Product rated : Tamiya Cement (Extra tunn - snabbtorkande)

Nymodighet för mig.

Recensionerna på nätet är översvallande. Sannolikt en toppenprodukt.

 Report abuse
By Mikael Per Erik E. on 02 Oct 2019 :
(5/5) 
Product rated : TYSK STURMGESCHUETZ IV

Ser mycket fin ut!

Sannolikt en något nyare modell som inte fanns för 35 år sedan. Här ska göras pojk av man! Nu ska det byggas!
Fin förpackning, tydliga instruktioner. Sannolikt god passform.

 Report abuse
By Mikael Per Erik E. on 02 Oct 2019 :
(5/5) 
Product rated : German SdKfz 250/9 Kit - CA215 1/35

Ser mycket fin ut!

För 35 år sedan hade jag bara råd med flygmodeller. Nu ska här byggas! Fin förpackning, tydliga instruktioner!

 Report abuse
By Kevin T. on 02 Oct 2019 :
(4/5) 
Product rated : Traxxas EZ-Peak Plus 12A NiMH/LiPo Laddare Auto ID

Bra laddare

Bra laddare, tar ca 40-45min att ladda ett 4s 6700mah lipo battteri.

 Report abuse
By Oscar B. on 28 Sep 2019 :
(5/5) 
Product rated : Gens ace 2S (7.4V) 1300mAh 25C(-50C) T-Kontakt

Utmärkt för Tamiya Lunchbox Mini

Passar utmärkt i Lunchbox mini. Man får klippa lite i "batteriluckan" för kablarna är inte mitt på.

 Report abuse
By Jonas L. on 27 Sep 2019 :
(5/5) 
Product rated : Traxxas Li-Po Batteri 2S 7,4V 5800mAh 25C iD-kontakt

Supernöjd!

Snabb och perfekt service!! Kommer att handla igen!!

 Report abuse
By Stefan R. on 25 Sep 2019 :
(5/5) 
Product rated : FMS Votec 322 1400mm PNP

Vackert plan ,ser rött ut på bilder men är orange.

Stort fint plan,Snygg grafik o vackra färger.Toppen köp.

 Report abuse
By Stefan R. on 25 Sep 2019 :
(5/5) 
Product rated : E-Flite Carbon-Z Cessna 150 2.1m PNP

Fantastiskt vacker o lättflyget plan,flygs bäst på 6 cells accar.

Jättefint plan som flyger otroligt bra,ser läcker ut i luften.Ett av mina bästa köp.

 Report abuse
By David L. on 24 Sep 2019 :
(5/5) 
Product rated : WS1000 Wireless Simulator Dongle

Utmärkt tillbehör!

Utmärkt tillbehör om man redan äger en DSM2 eller DSMX sändare och vill prova på RC simulatorer.

 Report abuse

Kategorier

    Tillverkare

    Nemas problemas

    Vi använder cookies. Besöker du vår websida så godkänner du detta! Klicka här för mer info om vår integritetspolicy.